Yoga Lessen in Leusden

Yoga lessen bij Into the Center

Welkom bij Into the Center, jouw plek voor yoga in Leusden. Onder leiding van de ervaren yogalerares Danielle Urbanus, bieden we een scala aan yogalessen die je helpen om lichaam en geest in balans te brengen. Onze lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau.

Onze Yoga Lessen

Bij Into the Center begrijpen we dat elke persoon uniek is. Daarom bieden we diversiteit in alle  yogalessen aan:

 • Beginners Yoga: Speciaal ontworpen voor degenen die nieuw zijn in yoga. Danielle Urbanus leidt je stap voor stap door de basisbeginselen.
 • Hatha Yoga: Een klassieke vorm van yoga die zich richt op het evenwicht tussen lichaam en geest.
 • Vinyasa Flow: Voor degenen die op zoek zijn naar een meer dynamische vorm van yoga. Deze les combineert ademhaling en beweging in een vloeiende oefening.
 • Meditatieve Yoga: Een rustige les waarin meditatie en zachte bewegingen worden gecombineerd om innerlijke rust te vinden.
 • Yin yoga: Een zachte rustige vorm van yoga waar de nadruk ligt op het langdurig passief stimuleren, mobiliseren en versterken van het bindweefsel, de ligamenten en fascia.
 • Therapeutish / herstel yoga: Voor degene die na een ingreep, ziekte of vermoeidheid met zachte beweging en in combinatie met de adem weer kunnen herstellen en mentaal en fysiek tot rust komen.

De Filosofie van Into the Center

Bij Into the Center geloven we in een holistische benadering van welzijn. Yoga is niet alleen een fysieke oefening; het is een pad naar zelfontdekking en innerlijke vrede. Danielle Urbanus creëert een ondersteunende en vriendelijke omgeving waar je kunt groeien en jezelf kunt zijn.

  Waarom Kiezen voor Into the Center?

  • Deskundige Begeleiding: Danielle’s jarenlange ervaring en liefdevolle aanpak zorgen ervoor dat je je ondersteund voelt in je yoga-praktijk.
  • Centrale Locatie in Leusden: Gelegen in het hart van Leusden, is Into the Center gemakkelijk bereikbaar.
  • Flexibele Lesroosters: We bieden een verscheidenheid aan lestijden en -dagen om aan ieders behoeften te voldoen.
  • Gemeenschap: Bij Into the Center ben je meer dan alleen een student; je bent deel van een liefdevolle en zorgzame gemeenschap.

  Wat Onze Studenten Zeggen:

  ‘’Daar ik in het leven toch wel druk ben is het voor mij een oase van rust in de lessen die ik bij haar volg. Voordat ik vaak naar Yoga ga heb ik last van mijn rug. Na de les is het al een stuk minder en dat dank ik aan de aandacht die zij aan de les geeft.’’

  ‘’Danielle is een uitermate bevlogen Yoga lerares. Ze haalt het beste uit iedereen naar boven en stimuleert je daar waar kan. Lessen zijn dan ook nooit hetzelfde.”

  “Nooit gedacht dat yoga zo belangrijk zou zijn in mijn leven. De lessen van Danielle met steeds weer een ander thema inspireren mij om met nog meer aandacht te leven. De daarbij horende oefeningen met aandacht voor de ademhaling kan ik ook gebruiken in mijn andere sportmomenten. Dank hiervoor.’’

  Meld je aan!

  Ben je klaar om je yogareis te beginnen? Meld je aan voor een van onze yogalessen en word deel van de Into the Center-familie in Leusden. Neem vandaag nog contact met ons op via contactpagina of bel ons op 06-40033270.

  Contact opnemen

  Contact opnemen

  Into the Center Leusden
  Danielle Urbanus

  telefoon: 06-40033270