Yoga in Thailand

genieten van een vakantie in een prachtige omgeving

Al jaren zet ik mij op vrijwillige basis in voor de Stichting Thai Child Development in Thailand.

Deze stichting helpt kinderen, in de omgeving van Paksong, op het gebied van educatie en/of medische hulp. De stichting heeft een klein guesthouse, Eco-Logic Thailand, waar gasten kunnen genieten van een vakantie in een prachtige omgeving.

Yogalessen

Ieder jaar verzorg ik, samen met de mensen van de stichting, Yoga lessen en Yoga arrangementen. De opbrengst van de yoga arrangementen komt ten goede aan de projecten en de kinderen van de stichting.

Ik ben opgeleid in Centered Yoga bij Samahita Thailand. Hier heb ik in 2012 mijn teacher training gedaan. Door de totaal andere atmosfeer die hier in Thailand heerst en de natuur die je tot rust maant is Yoga in Thailand voor iedereen een verrijkende ervaring.

interesse

Heeft u interesse in een Yoga arrangement in Thailand neem dan even contact met mij op  of kijk op TCDF ecologic in Thailand

Voor vragen of informatie kun je altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen:
06 40033270 / info@intothecenter.nl

Afspraak maken Coaching

Afspraak maken Yoga

Afspraak maken Massage

Into the Center Leusden
Danielle Urbanus

telefoon: 06-40033270