Vingerreflexologie

Met gebruik van de vingers naar een betere toekomst!

Vingerreflexologie is een methode om eerder ontstane blokkades in het lichaam te neutraliseren of zelfs geheel weg te halen.

Vingerreflexologie is een veilige therapeutische behandelmethode, die direct op de thema’s met betrekking tot je kinderjaren werkt. In je dagelijks leven reageer je op situaties vanuit uw vroegste ervaringen, overtuigingen en aannames die veelal in je jeugd zijn gevormd. De middelvinger van de rechter hand wordt o.a. gebruikt als tijdslijn om na te gaan in welk gedeelte van het leven de niet goed opgeslagen negatieve emotie zich heeft vastgezet. Tijdens het ‘lezen’ van de vingers kunnen op verschillende plekken kristalletjes gevonden worden. Deze kristalletjes zijn vaak door een heftige situatie in het verleden ontstaan. Het lichaam maakt tijdens stress endorfine en adrenaline aan die nodig is om tot actie te komen; vechten, vluchten of bevriezen. Te vaak vormen jarenlange opgehoopte kristallen (adrenaline) voor chronische mentale en lichamelijke problemen.

Zo gaat de wereld met mij om, zo krijgt de wereld het van mij terug

Een negatieve prikkel veroorzaakt altijd een stressmoment; het brein geeft hierop een reactie die erop gericht is om te overleven. Hierbij wordt beroep gedaan op het onderbewuste gedeelte van het brein, het deel waarin ook deze pijnlijke momenten zijn opgeslagen. Met vingerreflexologie is het mogelijk om op een nieuwe positieve manier te reageren op soortgelijke situaties die zich aandienen. Juist de gevolgen van negatieve ervaringen kunnen door middel van vingerreflexologie worden behandeld.

Wat maakt dat je vastloopt in het denken? Wat maakt dat het is zoals het is? Hoe komt het dat je zo met deze emotie omgaat en dat je zo op een bepaalde situatie reageert? Vingerreflexologie is veilig, zonder uitweiding over het verhaal; de juiste emotie wordt belicht, het thema wordt onderzocht en er wordt weer kleur aan je leven gegeven.

Het verhaal blijft, de emotie is ervan af

Door de vingers op een bepaalde manier te masseren, wordt de vastzittende en steeds terugkerende emotie op de juiste manier verwerkt in het brein. Doordat de rust terug is in het hoofd, komt het zelfgenezend vermogen van het lichaam als vanzelf weer op gang en kan genezing plaatsvinden. Kortgezegd zorgt vingerreflexologie voor balans tussen lichaam en geest.  Bij zowel fysieke als mentale en emotionele klachten en disbalans biedt vingerreflexologie mogelijkheden.

De kosten voor een behandeling van 1 tot 1,5 uur zijn € 85,00

Voor vragen of informatie kun je altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen:
06 40033270 / info@intothecenter.nl

Afspraak maken Coaching

Afspraak maken Yoga

Afspraak maken Massage

Into the Center Leusden
Danielle Urbanus

telefoon: 06-40033270