Thai Yoga Massage

“Thai Yoga massage is goed voor Mind, Body & Self”

Thaise yogamassage, ook wel Sip Sen genoemd, is een diepgaande massagevorm die fysiek, psychisch, emotioneel en energetisch meer balans brengt. Thaise massage is een hele goede en krachtige methode om allerhande specifieke klachten gericht te behandelen.

De oorsprong van Thaise massage brengt ons meer dan 2.500 jaar terug in de geschiedenis. Boeddhistische monniken hebben deze vorm van geneeskunde in Thailand geïntroduceerd. Het Boeddhisme omarmt het holistische idee van samenhang en harmonie tussen lichaam en geest. De Thaise massage is dan ook onderdeel van de eeuwenoude Thaise medische en spirituele traditie.

De volledige behandeling, die anderhalf tot twee uur in beslag neemt, zorgt voor meer vitaliteit, diepe ontspanning, een kalme geest en een zelf helend vermogen van het lichaam. En werkt heilzaam bij hoofdpijn, migraine, rugklachten en stress. Het ontspant spieren en maakt ruimte in de gewrichten, waardoor meer flexibiliteit en mobiliteit ontstaat.

Traditional Thai Yoga Massage – called Nuad Thai – has been added to the Unesco list of Intangible Cultural Heritage of Humanity.

This list seeks to recognize things that are important to preserve for future generations.

We saw this video and like to share it to you. It is on the UNESCO YouTube channel and shows very well how Nuad Thai massage is integrated in the Thai culture.

“Het is tijd om die kennis en ervaring te delen”

In de massage maak ik gebruik van etherische oliën die invloed kunnen hebben op spieren, gewrichten, organen maar ook met oliën die ontgiften en mentaal hun werk doen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, afhankelijk van eventuele fysieke klachten. In overleg bepalen we welke massage voor jou wenselijk is.

De kosten voor een massage zijn € 85,00 houd rekening met 1,5 tot 2 uur.

Voor vragen of informatie kun je altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen:
06 40033270 / info@intothecenter.nl

Afspraak maken Coaching

Afspraak maken Yoga

Afspraak maken Massage

Into the Center Leusden
Danielle Urbanus

telefoon: 06-40033270