Massage

Massage

* Thai Yoga Massage / Sip Sen  *  Olie Massage  *  Vingerreflexologie *

Thai Yoga Massages, Olie massages en Vingerreflexologie in Leusden en omgeving.

Alle massages sluiten  naadloos aan bij de Yogalessen die ik in zowel Leusden als Thailand geef.

Thai Yoga Massage [ Sip Sen ] Deze traditionele massage is een unieke vorm van lichaamstherapie, waarbij Hatha Yoga wordt gecombineerd met acupressuur. Thai Yoga Massage wordt al meer dan tweeduizend jaar in Thailand beoefend, oorspronkelijk door boeddhistische monniken. In de loop der eeuwen is deze veilige, holistische therapie steeds verder verfijnd, onder andere door toepassing van stretching [ yogahoudingen ] en activering van het lymfestelsel en energiebanen [ drukpunten ] en de doorbloeding en flexibiliteit van het lichaam.

De volledige behandeling, die anderhalf tot twee uur in beslag neemt, zorgt voor meer vitaliteit, diepe ontspanning, een kalme geest en een zelf helend vermogen van het lichaam. En werkt heilzaam bij hoofdpijn, migraine, rugklachten en stress. Het ontspant spieren en maakt ruimte in de gewrichten, waardoor meer flexibiliteit en mobiliteit ontstaat.

In de massage maak ik gebruik van etherische oliën die invloed kunnen hebben op spieren, gewrichten, organen maar ook met oliën die ontgiften en mentaal hun werk doen.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, afhankelijk van eventuele fysieke klachten. In overleg bepalen we welke massage voor jou wenselijk is.

De kosten voor een massage zijn € 70,00 houd rekening met 1,5 tot 2 uur.

Olie massage  Met de meest krachtige natuurlijke oliën uit de natuur.

Olie massage werkt ontspannend en diep op spieren en gewrichten. In deze massage wordt gewerkt met geneeskrachtige, helende, ontpannende, biologische olieproducten. Deze werken heilzaam en ondersteunend bij fysieke, mentale en emotionele disbalans.

De kosten voor een massage van 1 uur zijn € 45,00

Vingerreflexologie  Met gebruik van de vingers naar een betere toekomst!

Vingerreflexologie is een methode om eerder ontstane blokkades in het lichaam te neutraliseren of zelfs geheel weg te halen.

Vingerreflexologie is een veilige therapeutische behandelmethode, die direct op de thema’s met betrekking tot je kinderjaren werkt. In je dagelijks leven reageer je op situaties vanuit uw vroegste ervaringen, overtuigingen en aannames die veelal in je jeugd zijn gevormd. De middelvinger van de rechter hand wordt o.a. gebruikt als tijdslijn om na te gaan in welk gedeelte van het leven de niet goed opgeslagen negatieve emotie zich heeft vastgezet. Tijdens het ‘lezen’ van de vingers kunnen op verschillende plekken kristalletjes gevonden worden. Deze kristalletjes zijn vaak door een heftige situatie in het verleden onstaan. Het lichaam maakt tijdens stress endorfine en en adrenaline aan die nodig is om tot actie te komen; vechten, vluchten of bevriezen. Te vaak vormen jarenlange opgehoopte kristallen (adrenaline) voor chronische mentale en lichamelijke problemen.

Zo gaat de wereld met mij om, zo krijgt de wereld het van mij terug.

Een negatieve prikkel veroorzaakt altijd een stressmoment; het brein geeft hierop een reactie die erop gericht is om te overleven. Hierbij wordt beroep gedaan op het onderbewuste gedeelte van het brein, het deel waarin ook deze pijnlijke momenten zijn opgeslagen. Met vingerreflexologie is het mogelijk om op een nieuwe positieve manier te reageren op soortgelijke situaties die zich aandienen. Juist de gevolgen van negatieve ervaringen kunnen door middel van vingerreflexologie worden behandeld.

Wat maakt dat je vastloopt in het denken? Wat maakt dat het is zoals het is? Hoe komt het dat je zo met deze emotie omgaat en dat je zo op een bepaalde situatie reageert? Vingerreflexologie is veilig, zonder uitweiding over het verhaal; de juiste emotie wordt belicht, het thema wordt onderzocht en er wordt weer kleur aan je leven gegeven.

Het verhaal blijft, de emotie is ervan af.

Door de vingers op een bepaalde manier te masseren, wordt de vastzittende en steeds terugkerende emotie op de juiste manier verwerkt in het brein. Doordat de rust terug is in het hoofd, komt het zelfgenezend vermogen van het lichaam als vanzelf weer op gang en kan genezing plaatsvinden. Kortgezegd zorgt vingerreflexologie voor balans tussen lichaam en geest.  Bij zowel fysieke als mentale en emotionele klachten en disbalans biedt vingerreflexologie mogelijkheden.

De kosten voor een behandeling van 1 tot 1,5 uur zijn € 65,00

Geen van bovengenoemde massage of behandeling  is een vervanging voor de reguliere behandelmethoden. Er wordt geen diagnose gesteld. 

Een afspraak maken?

of bel 06-40033270.