Sukha Yoga

“Sukha – Happy for no reason”

In mijn dagelijks leven, zowel privé als in mijn werk ben ik altijd op zoek geweest naar manieren om de wereld even ‘stil’ te zetten, rust in mijn hoofd te creëren en meer balans te krijgen tussen lichaam en geest. Er bestond een grote behoefte aan rust tegenover de chaos en onrust die het dagelijkse leven soms met zich meebrengt.

Zo’n 15 jaar geleden ontdekte ik de Yoga. Daarmee verzorgde ik me niet alleen fysiek, maar leerde ik ook welke positieve invloed lichamelijke oefeningen, meditatie en ontspanning hebben op je bestaan. In eerste instantie nog schoorvoetend zoals de meesten, maar al snel ontdekte ik dat juist deze discipline en regelmaat me echt gingen helpen die balans te vinden. Dit was natuurlijk wel een proces waar jaren over heen gingen, maar ook iets waarvan ik van te voren niet had kunnen vermoeden dat ik het op kon brengen. Langzaam veranderde het ‘opbrengen van discipline’ voor mij in een soort ‘verlangen’ … Het niet zonder meer kunnen of willen.

“Nu is een dag zonder Yoga voor mij niet meer compleet”

In 2012 heb ik voor mezelf besloten de opleiding tot Yoga docent in Thailand te gaan volgen. Deze internationale opleiding heeft mij enorm veel geleerd. Een belangrijk aspect hiervan is het denken in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Ik leerde meer te vertrouwen op mijn gevoel en minder op ‘boekenwijsheid’.

Er bestaan vele Yogastijlen die allen hun oorsprong hebben in India en terug te voeren zijn op een 5000 jaar oude traditie. Maar gelukkig evolueert de Yoga zoals het menselijk lichaam dat ook doet. Door buiten de geijkte kaders te kijken en meer op het hart te vertrouwen veranderde er voor mij veel, daarom kies ik voor een manier van lesgeven die zo persoonlijk mogelijk is en gericht op het individu. Ik geloof dat ontspanning noodzakelijk is om ruimte te bieden voor verandering en ontwikkeling en noem dit Sukha Yoga.

Voor vragen of informatie kun je altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen:
06 40033270 / info@intothecenter.nl

Afspraak maken Coaching

Afspraak maken Yoga

Afspraak maken Massage

Into the Center Leusden
Danielle Urbanus

telefoon: 06-40033270