Mind, Body & Self

Begeleiding en training volgens de Pijn Reset Methode:
De sleutel voor chronische (pijn) klachten.

Bij Into the Center geloven we in een holistische benadering van welzijn en gezondheid. De Pijn Reset Methode is specifiek ontworpen om mensen te helpen die lijden aan chronische pijn of aanhoudende lichamelijke klachten (ALK), voorheen bekend als somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK).

Wat is de Pijn Reset Methode?

De Pijn Reset Methode: Een Nieuwe Visie

De Pijn Reset Methode, toegepast door Daniëlle Urbanus, biedt een andere visie op chronische klachten. Het benadert de klachten als verklaarbaar en vaak ook oplosbaar. De methode ziet onbewuste, verdrongen emoties als de belangrijkste oorzaak van deze klachten en richt zich op het bewust maken, voelen en verwerken van deze emoties, met als gevolg levensveranderingen en een zelf-herstellend vermogen.

Deze benadering heeft al veel mensen geholpen pijnvrij te worden van: hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, rugpijn, buikpijn, migraine, pijnlijke spieren, fibromyalgie, prikkelbaar darmsyndroom, spanningspijn, bekkenpijn, whiplash, kniepijn, vermoeidheid en meer.

Wat doet deze Pijn Reset Methode?

Waarom werkt deze methode wel en andere methoden niet?
Wat anders is aan deze methode, is de holistische benadering; alles omvattend. We kijken samen naar het geheel en naar jouw specifieke situatie.
In de reguliere gezondheidszorg worden klachten vaak los van elkaar behandeld wat dan kan resulteren in symptoombestrijding.
Zorgverleners hebben vaak geen tijd, aandacht of kennis voor een volledige, allesomvattende aanpak. The pill for every ill. Dat is meestal de zogenaamde remedie.  En dat wil de farmaceutische industrie graag zo houden.
In de geneeskunde wordt veelal gewerkt met medicijnen, injecties en operaties en is men vaak onvoldoende  bewust van de onderliggende oorzaak van de pijn.
Wat je niet weet houd je ziek. In het traject wat je bij mij aangaat kom je erachter wat de werkelijke oorzaak kan zijn van je hoofdpijn, nek, schouderklachten, of welke klacht dan ook. De pijn wordt niet meer vermeden of verdoofd maar is juist de sleutel naar pijn-vrij worden.

Lees hier wat vaak de onderliggende oorzaak is van chronische pijn

 

Je kunt je pijn helen met kennis en wijsheid.

Naast mijn werk als gekwalificeerd yogadocent en Thai Yoga Masseuse ben ik altijd blijven leren.

Door studies te volgen en mijzelf te trainen. Elke dag weer.

Pijn Reset Methode Into The Center

Om te kunnen werken met een allesomvattende aanpak heb ik de Pijn Reset Methode Opleiding (PRM) van Tim van Orsouw gevolgd. De achterliggende theorie van één van de onderdelen van deze methode is gebaseerd op het werk van Dr. John E. Sarno. Deze methode heeft duizenden mensen van hun chronische pijnklachten afgeholpen zonder operaties, dry needling, oefeningen, medicijnen, massagetherapieën enzovoort.
*De trainingen van Byron Katie en Jan Geurtz en de masterclasses  en Training van Howard Schubiner, hebben mij onderricht gegeven in het onderzoeken en trainen van de geest, het meer bewust worden van, en leren omgaan met onzekerheid, zelf-afwijzing en destructief gedrag. Het opsporen, onderzoeken en ombuigen van belemmerende gedachten en patronen. 

*Naast de gevolgde trainingen en opleidingen ben ik ervaringsdeskundige en door het leven gepokt en gemazeld.

Into the Center is aangesloten bij Stichting Emovere. Een landelijk platform van professionals en ervaringsdeskundigen met als doel verandering te brengen in de aanpak van onbegrepen langdurige pijn/klachten

Stichting Emovere: www.stichtingemovere.nl
Kennisplatform: www.depijnvoorbij.nl
Verhalen van jongeren: www.ziemijnu.nl

Voor vragen of informatie kun je altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen:
06 40033270 / info@intothecenter.nl

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden:
* De persoonlijke Pijn Reset Methode  coaching is een volledig 1 op 1 traject van 8-10 weken.

*Je zal zo’n 8 à 10 weken (waar nodig langer) bezig zijn waarbij je al vrij snel minder of geen pijnklachten meer hebt.
*Je gaat zelf actief aan de slag met een inzichtvol boek en een werkboek, (wat je van mij krijgt),  inspirerende films die je gaat bekijken. En met oefeningen vanuit opdrachten.
*Ik begeleid je wekelijks zowel online als live, waarvan een Pijn Reset Dagdeel van 4 uur. Ik heb intensief contact met je over de opdrachten en voortgang van jouw proces zodat jij de oefeningen en methode jezelf volledig eigen gaat maken.
*Je krijgt nazorg in de vorm van online of telefonisch feedback gedurende 2 maanden.

Je bent bij mij niet in therapie, ik ga je niet redden of genezen. De methode is maatwerk en gericht op jouw situatie, je leert jezelf te helen op zo’n manier dat je dat vervolgens steeds weer zelf kan en niet blijft terugkeren naar huisarts, fysio, behandelaars of andere artsen.

De investering is op aanvraag. Je krijgt gemiddeld 2 uur 1 op 1 begeleiding per week.

* Een kort persoonlijk traject of een los consult 

Wil je graag sparren of je situatie bespreken en daarbij ondersteuning van mij vanuit de Pijn Reset Methode, dan kan dat. We hebben eerst een gratis kennismakingsgesprek, daarna telefonisch of online een 1,5 uur gesprek waarin we samen kijken naar jouw persoonlijke situatie.
Je kunt losse consulten inplannen waar nodig of het bij een keer laten.

De investering per sessie: € 99,00 (exl. BTW)

Kort persoonlijk traject:  Je krijgt eerst een gratis intakegesprek. Van daaruit bekijken we samen of een traject op maat passend is bij jou waarna je, als je zou willen, steeds door kan groeien met nieuwe, toe te voegen delen. Dit is een volledig op maat gemaakt, persoonlijk traject op jouw hulpvraag. Je hoeft hier niet meteen te kiezen voor de hele methode. Dat kan prettig voor je zijn als je al enigszins bekend met de methode en wat versterking nodig hebt, of als je heel expliciet wilt werken aan een situatie .
Of als je per deel wilt kijken wat financieel bij je past.

De investering is op aanvraag

Vraag een gratis adviesgesprek van 45 minuten aan via onderstaande contactgegevens of button.
06 40033270 / info@intothecenter.nl

Reviews

Voor vragen of informatie kun je altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen:
06 40033270 / info@intothecenter.nl

Afspraak maken Coaching

Afspraak maken Yoga

Afspraak maken Massage

Into the Center Leusden
Danielle Urbanus

telefoon: 06-40033270