Pijn Reset Methode Coaching

Wat is Yogatherapie?

Bij Into the Center geloven we in een holistische benadering van welzijn en gezondheid. De Pijn Reset Methode is specifiek ontworpen om mensen te helpen die lijden aan chronische pijn of aanhoudende lichamelijke klachten (ALK), voorheen bekend als somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK).

Wat is Chronische Pijn?

Chronische pijn is elke pijn, ongemak of onplezierig gevoel dat meer dan 3 maanden aanhoudt of langer dan de normale herstelperiode. Benoemd als TMS (Tension Myoneural Syndrome) een pijnlijke aandoening veroorzaakt door spanning. Ook wel bekend als psychosomatische klachten.
Dit kan variëren van pijn in het hoofd, rug, nek tot evenwichtsstoornissen en chronische vermoeidheid. Traditioneel gezien worden dergelijke klachten vaak behandeld met het advies om “te leren leven” met de symptomen, waardoor mensen chronisch ziek blijven.

De Pijn Reset Methode:
Een Nieuwe Visie

De Pijn Reset Methode, toegepast door Daniëlle Urbanus, biedt een andere visie op deze klachten. Het benadert de klachten als verklaarbaar en vaak ook oplosbaar. De methode ziet onbewuste, verdrongen emoties als de belangrijkste oorzaak van deze klachten en richt zich op het bewust maken, voelen en verwerken van deze emoties, wat leidt tot herstel.

Meld je Aan

Herken je dit verhaal of heb je al lange tijd last van ongemak of pijn, heb je al van alles ondernomen en geprobeerd zonder resultaat? Neem dan contact op met Into the Center voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. De Pijn Reset Methode kan een pad bieden naar volledig herstel, niet alleen van de fysieke pijn, maar ook naar dieper zelfinzicht.

Wat Onze Cliënten Zeggen:

  • “Mijn ervaring met de Pijn Reset Methode van Daniëlle is van grote waarde geweest voor mijn volledig herstel. Het heeft me niet alleen geholpen met de chronische pijn in mijn rug, maar het heeft me ook veel meer zelfinzicht gegeven.”
  • “Mijn leven is veranderd door deze methode. Met de hulp van Daniëlle, haar technieken, rust en vertrouwen, kan ik nu zeggen dat mijn knieklachten zijn verdwenen, het leven een stuk leuker is en dat ik het weer zelf kan!”
  • “Ik zou dit traject aanbevelen aan mensen met chronische klachten die alles al hebben uitgedokterd zonder echt resultaat. Ik heb geleerd op een verfrissende manier naar mezelf te kijken en heb weer meer energie om de volgende fase in mijn leven aan te gaan.”

Locatie, sessies en prijzen

Prijzen zijn terug te vinden op de website en kunnen worden besproken tijdens een persoonlijk consult. Behandelingen vinden op locatie in Leusden plaats. Neem daarvoor contact op met Into the Center

Plan een sessie Yogatherapie vandaag!

Bij Into the Center in Leusden zijn we toegewijd aan het ondersteunen van jouw unieke pad naar welzijn. Yogatherapie is een zachte en effectieve benadering die zowel fysieke als emotionele genezing kan bevorderen. Neem contact op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe Yogatherapie je kan helpen de beste versie van jezelf te worden.

Contact opnemen

Contact opnemen

Into the Center Leusden
Danielle Urbanus

telefoon: 06-40033270