Massage

Massage

Thai Yoga Massage / Sip Sen

massage

In 2014 ben ik met Thai Yoga Massages in Leusden en omgeving gestart.

Deze traditionele massage sluit naadloos aan bij de Yogalessen die ik sinds 2012 in zowel Leusden als Thailand geef.

Thai Yoga Massage [ Sip Sen ] is een unieke vorm van lichaamstherapie, waarbij Hatha Yoga wordt gecombineerd met acupressuur. Thai Yoga Massage wordt al meer dan tweeduizend jaar in Thailand beoefend, oorspronkelijk door boeddhistische monniken. In de loop der eeuwen is deze veilige, holistische therapie steeds verder verfijnd, onder andere door toepassing van stretching [ yogahoudingen ] en activering van het lymfestelsel en energiebanen [ drukpunten ] en de doorbloeding en flexibiliteit van het lichaam.

De volledige behandeling, die anderhalf tot twee uur in beslag neemt, zorgt voor meer vitaliteit, diepe ontspanning, een kalme geest en een zelf helend vermogen van het lichaam. En werkt heilzaam bij hoofdpijn, migraine, rugklachten en stress. Het ontspant spieren en maakt ruimte in de gewrichten, waardoor meer flexibiliteit en mobiliteit ontstaat.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, afhankelijk van eventuele fysieke klachten. In overleg bepalen we de locatie en welke massage voor jou wenselijk is. De kosten voor een consult zijn € 60,00 houd rekening met 1,5 tot 2 uur.

Een afspraak maken?

aanmelden of bel 06-40033270.